Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Danas granični prelaz "Horgoš 2-Reske 2" radi samo za izlazak iz Mađarske

2022.07.02
11:38
2022.07.02
11:44
Forrás
Panon RTV
U cilju ubrzanja izlaska, samo putnici koji izlaze iz Mađarske u subotu mogu da koriste granični prelaz na magistralnom putu "Horgoš 2-Reske 2", objavila je u petak poslepodne Policijska uprava županije Čongrad-Čanad na zvaničnoj internet stranici.

Prema navodima u saopštenju, u subotu će od 7 do 19 časova na tom graničnom prelazu biti obustavljen saobraćaj na ulazu iz Srbije, dok će se saobraćaj na graničnom prelazu na autoputu odvijati normalno, bez izmena.

Cilj policijske uprave županije Čongrad-Čanad i partnerskih organa sa srpske strane je da se smanji vreme čekanja na graničnom prelazu Reske tako što će se povećavati broj izlaznih traka, napisali su.

 

granica
granični prelaz

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Eko park i igralište za mlade!

Kanjiža je bogatija za jedno novo igralište i društveni prostor. Staro igralište u Mostarskoj ulici je naime u potpunosti transformisano, dodati su novi elementi.