Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Danas počinje emisija „Javni poslovi"

2021.01.25
16:45
2021.01.25
19:56
Forrás
Pannon RTV
U redakciji Pannon RTV-a kolege su tokom dana već uveliko pripremale teme za emisiju. Informativni emisiju Pannon televizije gledaoci mogu pogledati svakog radnog dana od 18 časova i 5 minuta, posle našeg televizijskog Dnevnika.
Pannon RTV/Payeta Maurice

Atene Farkaš, urednica-voditeljka informativne emisije, priprema za emisiju „Javni poslovi" u ponedeljak, redakcijski izveštaj o vakcinaciji protiv korona virusa.

„Razlika između izveštaja za Dnevnik i emisije „Javni poslovi" je u tome što se izveštaj za Dnevnik odnosi na određeno mesto i konkretno izveštava iz tog mesta, jedan sveobuhvatan materijal za emisiju „Javni poslovi", koji je zapravo jedan redakcijski izveštaj, obuhvata i događaje u određenim regionima."

Pannon RTV/Payeta Maurice

Nakon duge pauze, prvu emisiju vodiće Zoltan Kozma, urednik-voditelj. Posao je započeo sa puno elana.

„Svako može da donese svoje teme, a ja u toj emisiji volim to, da kada je gost u studiju, možemo da mu postavljamo pitanja, da razgovaramo sa njim, i ako razgovor krene prema nekoj zanimljivoj priči, možemo to još bolje da objasnimo. U osnovi ja sam jedna znatiželjna osoba i volim da postavljam puno pitanja."

Pannon RTV/Payeta Maurice

Gabor Juhas, odgovorni urednik emisije, rekao nam je kako se pripremaju za nedelju.

„Dobili smo mnogo povratnih informacija da već čekaju da se naša informativna emisija ponovo pojavi na ekranu. Naravno, bavimo se aktuelnim temama, ali malo opširnije, sa malo više istraživanja. Dakle, u emisiji će biti reči o imunizaciji. Reći ćemo vam sve o trenutno dostupnim vakcinama, o organizovanju obrazovanja."

On je dodao da za redakciju predstavlja posebno zadovoljstvo što mogu da prime goste uživo u studiju.

Javni poslovi
emisija
Panon TV
Zoltan Kozma
Gabor Juhas
Atene Farkaš

Najnovije

17:06, Frissítve: 17:50

Više novca u vojvođanskoj kasi

Skupština Vojvodine prihvatila je predlog rebalansa budžeta, kojim je vojvođanska kasa uvećana za 800 miliona dinara. Uprkos tome, budžetski deficit nije promenjen i dalje je 3,7 milijardi dinara.

Najčitanije

Ishrana mladih sportista

U Subotici je predstavljena srpska verzija priručnika pod nazivom „Ishrana mladih sportista". U ovom izdanju se između ostalog nalaze recepti ilustrovani slikama, odnosno saveti o ishrani.

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.

U Mađarskoj registrovano skoro 12.000 novozaraženih

U Mađarskoj je preminulo 162 pacijenta, a registrovano je još 11.871 novozaraženi, objavljeno je na sajtu koronavirus.gov.hu, gde se ističe da je do sada vakcinisano 6.087.474 osobe, od kojih je 5.823.818 primilo drugu, a 2.269.551 već i treću dozu.