Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina - archív

Davor Štefanek najavio povlačenje

2020.11.11
15:04
Forrás
Pannon RTV
Olimpijski šampion u rvanju iz Subotice učestvovaće na još jednom međunarodnom takmičenju: Svetskom kupu u Beogradu. Neće se više takmičiti na Olimpijskim igrama, tako da se očekuje da će Mate Nemeš imati priliku da putuje u Tokio sledeće godine.

Štefanek neće učestvovati na Olimpijskim igrama, koje su odložene za narednu godinu, a to znači da će Mate Nemeš skoro sigurno biti tamo na planetarnom takmičenju. Rvač iz Sente osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, osvajajući tako, u isto vreme i kvotu za Olimpijadu. Kvota se međutim ne vezuje za osobu, već za težinsku kategoriju. Štefanek i Mate Nemeš su se uglavnom takmičili u jednoj težinskoj kategoriji, pa je bilo upitno, ko će od njih dvojice moći da učestvuje na Olimpijskim igrama.

Davor Štefanek
najavio
povlačenje
Mate Nemeš
Olimpijski
šampion
Tokio

Slične vesti

Najnovije

13:15, Frissítve: 16:41

Komemoracija Dana Svetog Ištvana u Tordi

U Tordi su se zahvalnom misom, osvećenjem novog hleba, svečanim programom i polaganjem venca na spomenik Svetog Ištvana, prisećali kralja osnivača Mađarske. Malo naselje u dijaspori jedno je od onih u srednjem Banatu koje ima njegov javni spomenik.
12:28, Frissítve: 16:48

U Srbiju vraćena ukradena slika

Slika "Blagoveštenski sabor u Sremskim Karlovcima 1861" Vlaha Bukovca vraćena je u Srbiju. Delo hrvatskog secesijskog slikara ukradeno je pre 29 godina od kada je ukradena iz sporedne zgrade Muzeja Vojvodine u Čelarevu.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.