Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina - archív

Davor Štefanek najavio povlačenje

2020.11.11
15:04
Forrás
Pannon RTV
Olimpijski šampion u rvanju iz Subotice učestvovaće na još jednom međunarodnom takmičenju: Svetskom kupu u Beogradu. Neće se više takmičiti na Olimpijskim igrama, tako da se očekuje da će Mate Nemeš imati priliku da putuje u Tokio sledeće godine.

Štefanek neće učestvovati na Olimpijskim igrama, koje su odložene za narednu godinu, a to znači da će Mate Nemeš skoro sigurno biti tamo na planetarnom takmičenju. Rvač iz Sente osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, osvajajući tako, u isto vreme i kvotu za Olimpijadu. Kvota se međutim ne vezuje za osobu, već za težinsku kategoriju. Štefanek i Mate Nemeš su se uglavnom takmičili u jednoj težinskoj kategoriji, pa je bilo upitno, ko će od njih dvojice moći da učestvuje na Olimpijskim igrama.

Davor Štefanek
najavio
povlačenje
Mate Nemeš
Olimpijski
šampion
Tokio

Najnovije

Najčitanije

Jaka konkurencija na 31. Tini muzičkom festivalu u Temerinu

Glavne nagrade 31. Tini muzičkog festivala u Temerinu otišle su u Bačku Topolu i Banatski Dvor. Na muzičkom takmičenju svojim pevačkim umećem nadmetalo se ukupno 22 mladih Vojvođana. Manifestacija je održana u lokalnoj hali sportova.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.