Ugrás a tartalomra

Deca ispunila našu medijsku kuću

2019-12-14
18:43
2019-12-14
18:55
Forrás
Pannon RTV
Pobednici kreativnog konkursa „Darivati je radost" preuzeli su nagrade. Na konkurs je stiglo ukupno 1347 radova, a mališanima smo priredili program, razna iznenađenja i spremili im poklone.

Na svečnost dodele nagrada na konkursu „Darivati je radost" deca i njihovi pratioci pristizali su u grupama. Svi su bili zadivljeni kamerama i reflektorima u našem studiju.

Lucia Telečki je svojim crtežom osvojila drugo mesto u obdanišnom uzrastu. Nagrada je porodična ulaznica za banju „Eržebet" u Morahalomu. David Arnoci nije očekivao nagradu. Njegov rad osvojio je treće mesto u kategoriji nižih razreda osnovne škole: „Radio sam takvom tehnikom da sam na jednom mestu nacrtao osnove. Na drugom sam iscrtao crnom, na trećem obojio, i na četvrtom dalje obojio. Na petom sam završio."

U subotu pre podne deca su imala prilike da vide i deo snimanja emisije. Zavirivanjem iza kulisa, stekli su trajnu uspomenu.

„Mogli su da vide nešto uzbudljivo. Deca su bila veoma strpljiva i zlatna. Svi su se mnogo obradovali poklonima i bilo je lepo videti da su nas deca posetila, da su bila tu" kaže Georgina Šoš, urednica, „Darivati je radost".

Deca koja su učestvovala na subotnjoj manifestaciji osim nagrada, dobila su i poklon-pakete, a mogli su da vide i dečiji koncert. Čitav program  snimila je naša ekipa i biće emitovan u programu od 24. decembra od 21 čas.

Pobedničke radove na konkursu Panon RTV-a posetioci mogu da pogledaju u našim prostorijama. Na izložbi smo radove grupisali po kategorijama. Posebno su istaknuti crteži dece iz obdaništa i iz osnovnih škole. Na pobedničkim radovima mališani su primenili različita kreativna rešenja, a na njima su ovekovečili zajedničko porodično slavljenje sa svim običajima za sveto veče, među kojima je i otvaranje poklona.

Radovi će biti izloženi od danas do 20. januara u našoj medijskoj kući. Izložba će biti preneta i u Sentu i dopunjena sa crtežima iz lokala.

Darivati je radost
konkurs

Slične vesti

Najnovije

20:17

Berza odeće u Gornjem Bregu

Drugi put je održana besplatna zimska berza odeće u velikoj sali Zadružnog doma u Gornjem Bregu. Akciju, za kojom je bilo ogromno interesovanje, organizovao je lokalni Volonterski centar.
18:41, Frissítve: 18:55

Brže do duplikata pasoša

Neće biti potrebno objavljivanje  u "Službenom glasniku" i poništavanje izgubljenog  ili ukradenog pasoša. Dovoljno je oglašavanje na sajtu MUP- a.

Najčitanije

Zapalila se kuća u Novom Kneževcu

Pretpostavlja se da su migranti prouzrokovali požar u kući u Novom Kneževcu. Reč je o napuštenom objektu na putu koji vodi prema Đali.