Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Dečaka su verovatno napali sopstveni psi

2021.03.10
17:14
Forrás
Pannon RTV
U utorak uveče se u Senti dogodio napad pasa sa smrtnim ishodom. Žrtva je četvorogodišnji dečak, kojeg su psi najverovatnije napali u dvorištu sopstvene kuće. Prema našim saznanjima, u vlasništvu porodice su bila tri psa.
Pannon RTV/Raffai Csaba

Kako smo saznali, psi koji su napali dečaka bili u vlasništvu njegove porodice. Četvorogodišnji dečak je nažalost zadobio toliko teške povrede, da je preminuo na putu do bolnice.

Kada je naša ekipa bila na licu mesta, policija je i dalje obavljala uviđaj. O detaljima ove tragedije se i dalje ne zna mnogo, ali je sigurno da na kapiji kuće stoji jedna tabla koja upozorava na to da dvorište čuvaju opasni psi.

Pannon RTV/Raffai Csaba

Marija Juhas, koja živi u jednoj od susednih kuća, nije poznavala porodicu, a o smrtonosnom napadu pasa čula je u sredu ujutro.

Marija Juhas:

„ Šta se dogodilo sinoć, šta ste videli?

- Ja sam sinoć videla samo automobil sa rotacijom, već je bio mrak, ne mogu da procenim ni da li je to bilo vozilo hitne pomoći ili policije, jer je otišlo. Bila sam nazad u kuhinji, videla sam samo rotaciju. Nisam ih nešto posebno poznavala, nisam razgovarala sa njima ni pre nego što su se razveli, tada su tu još bili i suprug, i žena i dete. Ne razgovaram sa komšijama jer nigde ne idem.

- Jeste li možda ponekad čuli da psi laju?

- Znam samo da su bila dva psa, ona veća i divlja vrsta pasa, ali komšinica kaže da ima tri psa."

Kad smo bili na licu mesta, psi koji su napali dečaka više nisu bili u dvorištu, jer su ih nadležni nešto ranije odneli. Prema našim informacijama, dva rotvajlera i doberman su uspavani.

dečak
napali
sopstveni
psi
žrtva
Senta
četvorogodišnji

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.