Ugrás a tartalomra
Tanjug

Đere u četvrtfinalu turnira u Umagu

2019-07-18
08:40
2019-07-18
08:55
Forrás
Pannon RTV
Laslo Đere startovao pobedom u Umagu, Krainović izgubio od Balaža.

Posle igre na travi na ovogodišnjem Vimbldonu, Laslo Đere, Filip Krainović i  Dušan Lajović nastupaju na turniru u Umagu koji se igra na šljaci i sva trojica imaju status nosica.

Laslo Đere je pobedio Italijana Lorencija,114. ATP igrača i plasirao se u četvrtfinale. Igraće sutra (19.jula) protiv Argentinca Leonarda Majera, 60. igrača sa ATP liste. Inače, Đere se ove nedelje nalazi na 32. mestu ATP liste.

Filip Krainović je izgubio meč od Atile Balaža, 208. ATP igrača i time priredio jedno od iznenađenja turnira, tim pre jer je imao meč loptu. Balaž će u četvrtfinalu sutra igrati protiv Italijana Stefana Travalje koji je kreirao još veće iznenađenje jer je spektakularnom pobedom 6:1 u prvom setu izbacio Fabia Fonjinia. 9. igrača svetskog tenisa koji je kod rezultata 2:1 u drugom setu predao meč.

Lajović igra danas za plasma u četvrtfinale protiv Rusa Rubljova, a hrvatski igrač Borna Ćorić takođe danas igra protiv Italijana Karuza za plasma u četvrtfinale.

Turnir u Umagu se igra za nagradni fond od 482.000 evra, a pobedniku pripada i 250 ATP bodova.

Laslo Đere

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.