Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Desire festival krajem novembra

2019.10.31
20:44
Forrás
Pannon RTV
U Subotici 23. novembra počinje 11. Desire Central Station, međunarodni festival savremenog pozorišta, najavili su danas organizatori.

Za osam dana biće prikazano ukupno 15 produkcija. Ove godine u Suboticu stižu predstave iz devet zemalja. Budžet festivala, koji ove godine nosi podnaslov „Ovde i sada" skoro je isti kao i prošle godine i iznosi 12 miliona 900 hiljada dinara - rekao je Andraš Urban, direktor pozorišta Deže Kostolanji u Subotici. I ove godine su pripremili festivalsku propusnicu, koja važi za sve predstave i košta  4.600 dinara. Pored toga pripremili su i paket ulaznica 4 plus 1, što znači da za cenu četiri predstave možete pogledati pet predstava. Karte se mogu rezervisati kod Emeše Čuč, na telefonskom broju 065-543-3203 ili preko imejl adrese ticket@desirefestival.eu.

Detaljan program se može pogledati na facebook stranici Desire Central Station.

Pannon RTV

Andraš Urban, direktor pozorišta Deže Kostolanji Subotica: „Ne bih govorio o tako velikim problemima, u ovom trenutku smo mi uvek srećni, osećamo se svečano jer smo došli do trenutka kada možemo da najavimo program. Kao što sam rekao, pored zvaničnog programa, biće više pratećih programa, noćnih žurki, druženja, odnosno razgovori i tribine vezane za pozorište ili neku aktuelnu društvenu temu."

Desiré
Desiré Central Station
pozorište
festival
Andraš Urban

Slične vesti

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.