Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

2019-07-14
13:04
2019-07-14
17:54
Forrás
Pannon RTV
Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.

Dnevni list „Mađar so" sa tradicijom od 75 godina, po 50-ti put je u Kanjiži organizovao izbor za Mis štranda. Po pisti je prošetalo 16 devojaka, prvo u bikiniju, nakon toga u narodnoj nošnji, da bi se na kraju pojavile u večernjoj toaleti.

Na osnovu glasova koje su poslali čitaoci, titulu lepotice po njihovom izboru ponela je Andrea Boltres iz Sente, prva pratilja joj je Nikolet Uhor iz Malog Iđoša, a druga Kiti Gere iz Gunaroša.

„Sve smo bile veoma uzbuđene. Moram da kažem da su poslednja dva dana bila veoma stresna i na kraju mislim da je svaka zaslužila bilo moj plasman ili kraljice lepote, jer su sve veoma lepe" kaže Andrea Boltres, lepotica po izboru čitalaca, Senta.

Po oceni žirija najlepša devojka ove godine je Noemi Sabo iz Horgoša, prva pratilja je Nikolet Šimon iz Subotice, a druga pratilja je Dragana Bukvić iz Bačke Topole.

„Zaista sam bila uzbuđena čitav dan, i kako su izlazile devojke, uopšte nisam računala na to i nisam očekivala da na kraju ja budem kraljica, ali ovo je veoma dobar osećaj. Velika je i odgovornost što treba da predstavljam Vojvodinu i zaista se jako radujem" rekla je Noemi Sabo, Mis štranda, Horgoš.

Marta Varju, glavna urednica novina rekla je da je u proteklih pola veka ova manifestacija prošla kroz brojne promene, a ove godine pobednice će ići dalje na takmičenje u lepoti  za Mađarsku lepoticu sveta.

„Želeli smo to još prošle godine, da se devojke dalje plasiraju za Budimepštu, na takmičenje Mađarske leptoice sveta, ali smo na žalost zakasnili jer je tamo već otpočeo pripremni kamp. Međutim, ove godine će to biti ostvareno, tako da je ovde već Adam Faši koji će biti u žiriju i devojke koje su ovde pobedile idu dalje i predstaviće se 9. avgusta na trgu Klauzal" rekla je Marta Varju, glavna urednica, „Mađar so".

Najfotogeničnija dama je Renata Đeri iz Subotice, najlepši osmeh ima Hajnalka Borbelj iz Sente. Na ovoj značajnoj manifestaciji nastupili su i humoristi „Somsedneni Produkcioš Iroda", kao i Arpad Serda i Nataša Čisman.

lepotica štranda
Kanjiža
„Mađar so"

Slične vesti

Najnovije

20:31, Frissítve: 20:37

Božićna radionica za decu

Na božićnoj kreativnoj radionici, koja je upriličena u maloj sali Doma kulture “Atila Jožef” u Debeljači, okupio se velik broj dece i roditelja.
15:50, Frissítve: 15:57

Radosna nedelja

Treće nedelje Došašća slavimo bliskost Gospodnjeg dolaska. Na Adventskom vencu palimo sveću ružičaste boje.

Najčitanije

Avanturistički izlet i pokloni

Nesvakidašnje putovanje sa Deda Mrazom je upriličeno danas, Železnice Srbije su pokrenule kompoziciju u novogodišnjem ruhu na liniji Subotica-Palić.