Ugrás a tartalomra

Dizanje tegova: Subotičani na prvom mestu

2017-03-19
14:50
Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za seniore u dizanju tegova zlatnu medalju su dobili Ervin Rožnjik u dizanju 85 kilograma i Tamaš Kajdoči u dizanju +105 kilograma
Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za seniore u dizanju tegova zlatnu medalju su dobili Ervin Rožnjik u dizanju 85 kilograma i Tamaš Kajdoči u dizanju +105 kilograma. Na takmičenju u Somboru dizači tegova iz KDT Spartak su pored te dve zlatne medalje dobili više plasmana, a na kraju ekipa iz Subotice je završio na prvom mestu.
dizanje tegova
Sombor
pojedinačno prvenstvo Vojvodine

Most

19:40, Frissítve: 19:55

310 ösztöndíjszerződést írt alá az MNT

310 vajdasági magyar egyetemi és főiskolai hallgató írt alá ma ösztöndíjszerződést a Magyar Nemzeti Tanáccsal az újvidéki Európa Kollégiumban. 248 elsőéves és 62 demonstrátor részesül támogatásban.

Népszerű

Marihuana

Reske: Otkrivena droga u autobusu iz Srbije

Na graničnom prelazu Reske mađarski carinici otkrili su 10 kilograma marihuane u autobusu sa srpskim registracionim tablicama, koji je saobraćao prema Nemačkoj – saopštila je Mađarska Uprava.

Senta: SVM pobedio na izborima za MZ

U nedelju su održani izbori za mesne zajednice u opštini Senta. Građani su mogli da glasaju za kandidate, u sedam mesnih zajednica izabrani su novi saveti.