Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Donacija za Kolevku od Udruženja „Anđeli severa"

2022.05.13
15:10
2022.05.13
18:49
Forrás
Pannon RTV
Humanitarno udruženje „Anđeli severa" je doniralo odeću i igračke za Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka" iz Subotice.

Ova organizacija ima svoje sedište u Bačkoj Topoli i svoju delatnost obavlja već dve godine, i do sada je u po dva navrata osigurala hranu za Opštu bolnicu Subotica i za Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka". Danas su štićenici ustanove dobili igračke i odeću. U opštini Bačka Topola, ova humanitarna organizacija takođe pomaže 190 socijalno ugroženih porodica. Predlozi za donacije se mogu realizovati preko stranice udruženja na društvenim mrežama i na broj telefona 062-857-6582.

Dejana Draškić Nađ, predsednica Udruženja „Anđeli severa", Bačka Topola: „Ovo je naša treća akcija za Kolevku. Prethodno smo imali i akcije za dečije odeljenje Opšte Bolnice u Subotici. Naravno, i kod nas u opštini Bačka Topola podelu hrane i garderobe. Sad krećemo sa kreativnim radionicama za decu. Trenutno je u toku akcija i za Dom za osobe ometene u razvoju u Ćupriji pri manastiru Svete Petke."

Kolevka
Anđeli severa

Najnovije

14:31

Jul nas dočekuje sa visokim temperaturama

Jul nas dočekuje sa temperaturama od 36-37 stepeni. Dobra vest je da toplotni talas moramo da trpimo još samo nekoliko dana, naime, blago zahlađenje u naše krajeve stiže početkom sledeće nedelje. Međutim, vreme pogodno za kupanje neće biti narušeno.
14:10

Olakšan železnički teretni saobraćaj

Odbor za spoljne poslove Skupštine Srbije je dao saglasnost za primenu Sporazuma između vlada Srbije i Mađarske o izmenama Sporazuma o graničnoj kontroli u drumskom, železničkog i vodnom saobraćaju – objavila je Elvira Kovač na svom profilu.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.