Ugrás a tartalomra

Donacije za Kolevku

2022.06.08
20:58
Forrás
Pannon RTV
Udruženje "Za Suboticu svim srcem" je doniralo odeću i igračke Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka" u Subotici.

Ovom prilikom Udruženje je prikupljalo nove ili izuzetno očuvane igračke i korišćenu odeću. Organizacija pomaže i 140 porodic u Subotici. Uskoro će biti pokrenuta još jedna akcija. U sklopu toga, deca iz socijalno ugroženih porodica, će imati priliku da učestvuju u besplatnoj radionici.

Branko Prćić, predsednik Udruženja "Za Suboticu svim srcem", je naglasio: „ Garderoba je za uzrast do nekih 14-15 godina, pošto nismo znali limit, granicu dece koja mogu da borave ovde, tako da je do nekih 15 godina uzrasta. Sada smo čuli da je do 26 godine limit do kada deca mogu biti štićenici doma, tako da ćemo u narednom periodu gledati i za te odrasle da nabavimo isto nešto garderobe. Igračke su mahom nove ili izuzetno jako očuvane."

Kolevka
Branko Prćić

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.