Ugrás a tartalomra

Dugački redovi na Horgošu

2017.08.27
14:32
2017.10.04
12:27
I ovog vikenda su velika zadržavanja na srpsko-mađarskim graničnim prelazima.

U toku prepodneva na prelazu Horgoš-Reske 1 vreme čekanja na izlazu iz Srbije je po informacijama police.hu najmanje 2 sata.
Na graničnom prelazu Horgoš-Reske 2 je vreme čekanja oko pola sata, dok na prelazima Kelebija-Tompa i Bački Vinogradi-Ašothalom po sat vremena. Vreme čekanja je promenljivo, vozačima se pre polaska na put preporučuje informisanje o stanju na graničnim prelazima.

 

Horgos
granični prelaz
čekanje

Najnovije

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.