Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dve nove žrtve korona virusa

2020.03.26
10:51
Forrás
Szerbiai RTV
U Beogradu preminuo muškarac (1940), a u Nišu žena rođena 1958. Bili su na respiratoru i imali pridružene bolesti.

U toku noći preminula su još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen Covid-19 i to muškarac koji je imao 80 godiuna, bolovao je od kardiomiopatije, imao je hipertenziju, hroničnu opstruktivnu bolest pluća i dijabetes melitus, a bio je smešten na Klinici za infektivne i tropske bolesti KC Strbije u Beogradu.

Pacijentkinja koja je preminula imala je 62 godine bila je pod stalnom lekarskom negom, i kao i preminuli muškarac bila je priključena na respirator, lečila je  hroničnu arterijsku hipertenziju i dijabetes, kao i reumatoidni artritis.

U Srbiji je ukupno od virusa "Covid-19" preminulo šest osoba. Prema poslednjim podacima u Srbiji su registrovane 384 osobe sa potvrđenim korona virusom, a u 15 sati biće saopšteni novi podaci o rezultatima testiranja.

žrtve
COVID-19

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.