Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Dve osobe poginule u lančanom sudaru kod petlje Feketić

2017-10-19
23:06
Forrás
Pannon RTV
Teška saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se u četvrtak ujutru kada su se na autoputu prema Novom Sadu, u visini naselja Feketić sudarila dva teretna vozila i dva minibusa.

Prema zvaničnim informacijama dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Feketića. Poginuli su Igor Veselinovski, potpukovnik srpske vojske koji je bio komandant u Bačkoj Topoli, i Mićo Ivančević, koji je bio civil angažovan u vojski. Nesrećea se dogodila jutros u 7.45 časova, na autoputu prema Novom Sadu, kod petlje Feketić. Vozilo fiat 500 L vozio je Dejan Nikolovski, profesionalni vojnik koji je sa povredama opasnim po život prevežen u Klinički centar u Novom Sadu.

Ekipa Panon Televizije izašla je na mesto nesreće, i u podne kada smo slali izveštaj, autoput u smeru ka Novom Sadu je još bio zatvoren kod petlje Feketić. Našoj ekipi policija nije dozvoljavala da se priđe mestu nesreće, ali smo krišom uspeli da napravimo nekoliko snimaka. Zvanično saopštenje koje su izdali nadležni potvrdili su prve nezvanične informacije da u nesreći ima i stradalih. Potvrđeno je i da su se u ranim jutarnjim časovima dogodile dve nesreće.

Kao što je vidljivo na našim snimcima, prva nesreća, u kojoj su se sudarila dva kamiona dogodila se neposredno ispred petlje kod Feketića. Jednom od stradalih kamiona vozačka kabina smrskana je do neprepoznatljivosti.

Druga nesreća dogodila se samo stotinak metara dalje, gde su se sudarila dva minibusa, od kojih se jedan zapalio. Na njemu je vidljiva pena od gašenja požara. Jedno vozilo plave boje je sletelo u jarak pored puta, a jedno vozilo upravo je izvlačeno i sklanjano. Prema informacijama sa lica mesta u ovoj nesreći učestvovala su i dva putnička vozila.

 

Feketić
sudar

Najnovije

22:46

Stižu prehlade

U domove zdravlja danas su stigle prve vakcine i nadležni kažu da od naredne sedmice mogu da ih prime oni koji su u grupi ugroženih građana.

Najčitanije

Motociklista stradao na Majšanskom putu

Nesreća se dogodila u sredu uveče, očevici kažu da se motociklista kretao ka Makovoj Sedmici kada je u krivini iz sporedne ulice na njega izleteo automobil.