Ugrás a tartalomra

Eva Guba položena na večni počinak

2023.12.09
11:51
2023.12.09
13:39
Forrás
Pannon RTV
Naš koleginica je preminula posle duže bolesti.

Na njen poslednji put, u katoličkom groblju u Adi, ispratili su je porodica, prijatelji i kolege. Eva Guba radila je za RTV Panon od 2020. Godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona. Obilazila je teren u Senti i Adi, kao i po okolnim selima i gradovima.

Reportaže nije pripremala samo za Dnevnik. Imala je važnu ulogu i u produkciji mnogih drugih emisija. Eva Guba je imala 39 godina. Sećanje na nju je ostati zauvek sa nama. Počivaj u miru!

Eva Guba

Slične vesti

Najnovije

18:30, Frissítve: 18:40

Konferencija pravnika na Paliću

Na Paliću je održana konferencija pravnika pod nazivom “Bezgranična zaštita prava manjina”. Događaj je organizovalo Udruženje pravnika vojvođanskih Mađara u saradnji sa Institutom za zaštitu prava manjina iz Republike Mađarske.
15:28, Frissítve: 16:21

Sačuvajmo tradicionalni svinjokolj od zaborava!

Svi zainteresovani su mogli da učestvuju na tradicionalnom svinjokolju u Mesnoj zajednici Makova sedmica u Subotici. Svrha ove manifestacije je očuvanje tradicije, prenos na mlade naraštaje, kao i prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe.
11:11, Frissítve: 16:58

“Avantura počinje ovde!”

U Beogradu se pod ovim sloganom održava Međunarodni sajam turizma. Skoro 30 zemalja će biti predstavljeno na ovoj manifestaciji koja će se održati od 22. do 25. februara. Ovogodišnja zemlja partner sajma je Grčka.

Najčitanije