Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kállai Göblös Nikoletta

Fiskulturna sala osnovne škole u Adi opremljena savremenim podom

2020-02-02
14:05
2020-02-02
16:28
Forrás
Pannon RTV
Obnova fiskulturne sale u osnovnoj školi „Čeh Karolj" u Adi ostvarena je uz pomoć Odbojkaškog saveza Mađarske.

Savremena, multifunkcionalna podna obloga postavljena je u fiskulturnoj sali centralnog objekta Osnovne škole „Čeh Karolj" u Adi. Radovi na obnovi ostvareni su uz pomoć Odbojkaškog saveza Mađarske koji je školu podržao sa tri miliona dinara. Obnovljena fiskulturna dvorana svečano je predata u subotu uveče. Na svečanosti je Eva Makšo, direktorica škole pozdravila okupljene, dok su Zoltan Bilicki, predsednik opštine Ada i Andraš Novak, izvršni direktor Odbojkaškog saveza Mađarske poklonili sportske torbe igračicama mesnog ženskog odbojkaškog kluba „Halas Jožef". Predstavnik Odbojkaškog saveza smatra da je ova obnova simbol jednog početka.

„Naš stari san je da izvan granice izgradimo stratešku mrežu u oblasti odbojke. Ada je odlično mesto za to. Nova podloga i ova sitnica koju smo doneli na poklon mladima tek je početak onoga što želimo kasnije da ostvarimo. Činilo bi nas veoma radosnim ukoliko bi i ovde postojao sportski život, kojem možemo da doprinesemo, kao u domovini. U Adi postoje svi uslovi za to, kako stručni, tako i prostorni. Nastojimo da stvorimo takvu dodatnu vrednost, takvu stručne stvari koje će ovde dobro doći. Veliki nam je san da se i ovde upostavi sistem akademija kao u Mađarskoj" rekao je Andraš Novak, izvršni direktor, Odbojkaški savez Mađarske.

Ada
osnovna škola
osnovna škola „Čeh Karolj”
fiskultura
fiskulturna sala

Slične vesti

Najnovije

19:49, Frissítve: 19:58

Za lepšu Zorku

Mesna zajednica Zorka i firma "Masterplast YU" organizovali su akciju sakupljanja smeća u Subotici. Stanovnici tog područja učestvovali su u akciji.

Najčitanije