Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

FK TSC dobio nova vozila

2019.03.26
18:47
2019.03.26
18:53
Forrás
Pannon RTV
Na 54. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu su svečano predati ključevi automobila koji je fudbalski klub TSC iz Bačke Topole dobio od firme X-Tim logistik.

Ključeve najbolje opremljenog automobila Isuzu D-Maks je uvoznik za Srbiju tokom održavanja 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu predao Janošu Žemberiju, predsedniku fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole, čime je ozvaničena njihova saradnja.

Novo terensko vozilo koje je X-Tim logistik obezbedio za blista u bojama bačkotopolskog kluba. Ugovor o sponzorstvu potpisan je još početkom marta, a na svečanoj predaji ključeva tokom beogradskog sajma automobila bili su prisutni i igrači muškog i ženskog tima.

Kapiten Saša Tomanović kaže da su automobili jako lepi, posebno u klupskim bojama, što im mnogo znači, kao i za zaposlene u klubu koji će ih koristiti.

Diler vozila Isuzu Aleksandar Slijepčević kaže da fudbalski klub TSC zaslužuje podršku. Naša firma je prepoznala duh i energiju koju ima ovaj klub velikih perspektiva, te se tako rodila ideja o donaciji.

Predsednik kluba Janoš Žemberi je kazao da ovako velika podrška mnogo doprinosi uspehu kluba. "Uspeh jednog kluba sastoji se iz malih stvar. I ovo je takva mala stvar koja će da doprinese da igrači vide da i drugi priznaju njihov rad i talenat. Smatram da te male stvari kada se saberu, da iz njih proizilazi velik uspeh" – rekao je predsednik FK TSC.

automobil
Bačka Topola
Fudbalski klub TSC

Slične vesti

Najnovije

18:19, Frissítve: 19:26

Sa dronovima i robotima za napredak učenika

Rotari klubovi Beograda i Novog Sada donirali su 200 dronova i 200 robota informatičkim sekcijama u vojvođanskim školama, i to u okviru projekta pod nazivom „Za lepšu školu”. U isto vreme renoviran je i nameštaj u 25 vojvođanskih vrtića.
12:39, Frissítve: 16:06

Banjska i dalje pod blokadom

Selo Banjska na severu Kosova i Metohije već je četvrti dan pod blokadom. U incidentu koji se tokom vikenda desio kod tog sela poginulo je nekoliko Srba i jedan kosovski policajac, a od strane prištinskih vlasti privedeno je nekoliko lokalnih Srba.
08:55

Dan žalosti u Srbiji

Vlada Republike Srbije proglasila je sredu za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji. Mediji moraju da emituju sadržaje prilagođene Danu žalosti.

Najčitanije