Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

FK TSC dobio nova vozila

2019.03.26
18:47
2019.03.26
18:53
Forrás
Pannon RTV
Na 54. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu su svečano predati ključevi automobila koji je fudbalski klub TSC iz Bačke Topole dobio od firme X-Tim logistik.

Ključeve najbolje opremljenog automobila Isuzu D-Maks je uvoznik za Srbiju tokom održavanja 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu predao Janošu Žemberiju, predsedniku fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole, čime je ozvaničena njihova saradnja.

Novo terensko vozilo koje je X-Tim logistik obezbedio za blista u bojama bačkotopolskog kluba. Ugovor o sponzorstvu potpisan je još početkom marta, a na svečanoj predaji ključeva tokom beogradskog sajma automobila bili su prisutni i igrači muškog i ženskog tima.

Kapiten Saša Tomanović kaže da su automobili jako lepi, posebno u klupskim bojama, što im mnogo znači, kao i za zaposlene u klubu koji će ih koristiti.

Diler vozila Isuzu Aleksandar Slijepčević kaže da fudbalski klub TSC zaslužuje podršku. Naša firma je prepoznala duh i energiju koju ima ovaj klub velikih perspektiva, te se tako rodila ideja o donaciji.

Predsednik kluba Janoš Žemberi je kazao da ovako velika podrška mnogo doprinosi uspehu kluba. "Uspeh jednog kluba sastoji se iz malih stvar. I ovo je takva mala stvar koja će da doprinese da igrači vide da i drugi priznaju njihov rad i talenat. Smatram da te male stvari kada se saberu, da iz njih proizilazi velik uspeh" – rekao je predsednik FK TSC.

automobil
Bačka Topola
Fudbalski klub TSC

Slične vesti

Najnovije

12:20, Frissítve: 16:15

Preko pet granica

Mladi iz Ade, Subotice i Gunaroša predstavljaće Vojvodinu u finalu takmičenja Karpatskog basena u kvizu „Preko pet granica“. Nadmetanje je juče održano u Senti.

Najčitanije

Mladić i devojka poginuli na Kopaoniku

Dvoje mladih smrtno je stradalo tokom noći na Kopaoniku vozeći motorne sanke, a dva člana Gorske službe spasavanja su ih zatekla na licu mesta, bez znakova života.

U Kanjiži ukradene košnice

Početkom prošle nedelje je od pčelara Zoltana Čubrila iz Kanjiže ukradeno dve košnice. Materijalna šteta je značajna, a okolnosti krađe upućuju na mogućnost da su počinitelji iz pčelarske branše.