Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

FK TSC dobio nova vozila

2019.03.26
18:47
2019.03.26
18:53
Forrás
Pannon RTV
Na 54. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu su svečano predati ključevi automobila koji je fudbalski klub TSC iz Bačke Topole dobio od firme X-Tim logistik.

Ključeve najbolje opremljenog automobila Isuzu D-Maks je uvoznik za Srbiju tokom održavanja 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu predao Janošu Žemberiju, predsedniku fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole, čime je ozvaničena njihova saradnja.

Pannon RTV/Idei Sándor

Novo terensko vozilo koje je X-Tim logistik obezbedio za blista u bojama bačkotopolskog kluba. Ugovor o sponzorstvu potpisan je još početkom marta, a na svečanoj predaji ključeva tokom beogradskog sajma automobila bili su prisutni i igrači muškog i ženskog tima.

Pannon RTV/Idei Sándor

Kapiten Saša Tomanović kaže da su automobili jako lepi, posebno u klupskim bojama, što im mnogo znači, kao i za zaposlene u klubu koji će ih koristiti.

Diler vozila Isuzu Aleksandar Slijepčević kaže da fudbalski klub TSC zaslužuje podršku. Naša firma je prepoznala duh i energiju koju ima ovaj klub velikih perspektiva, te se tako rodila ideja o donaciji.

Pannon RTV/Idei Sándor

Predsednik kluba Janoš Žemberi je kazao da ovako velika podrška mnogo doprinosi uspehu kluba. "Uspeh jednog kluba sastoji se iz malih stvar. I ovo je takva mala stvar koja će da doprinese da igrači vide da i drugi priznaju njihov rad i talenat. Smatram da te male stvari kada se saberu, da iz njih proizilazi velik uspeh" – rekao je predsednik FK TSC.

automobil
Bačka Topola
Fudbalski klub TSC

Najnovije

14:17, Frissítve: 17:05

Srbija može da koristi mađarska skladišta gasa

Srbija će imati mogućnost da koristi mađarska skladišta prirodnog gasa, kako bi se pripremila za zimu – dogovor o tome su u Budimpešti postigli ministar finansija Siniša Mali i ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peter Sijarto.
18:38, Frissítve: 18:48

Potrebne su nam moderne mašine i inovacije

Mnogi posetioci Sajma poljoprivrede u Novom Sadu žele da kupe savremenu mehanizaciju. Ta investicija je, međutim, veoma velika - kažu proizvođači. Svako ko može, pokušava da se razvija koristeći razne konkurse.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.