Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Nino Gualtieri

„Forum" sa deset novih naslova na Nedelji knjige

2019-06-11
20:50
Forrás
Pannon RTV
Izdavač iz Novog Sada učestvuje u programu Nedelje knjige u Segedinu i Budimpešti, a autori će potpisivati dela i učestvovati na književnim večerima.

Sa novosadskom izdavačkom kućom „Forum" publika će moći da se sretne 14. juna u Segedinu, a dan kasnije u glavnom gradu Mađarske.

Monografija koja obrađuje vojvođanske rimokatoličke crkve, naučna izdanja, zbirke poezije, pozorišni eseji, likovne kritike, romani, prevodi – tek su deo iz bogate ponude Izdavačke kuće „Forum". Nisu zaboravljeni ni mladi autori. „Posebno smo ponosni što ove godine na Nedelji knjige možemo da se pojavimo sa četiri prve knjige autora, tri zbirke poezije i jednim kratkim romanom. Isto tako, imamo i autore koji kod nas objavljuju već treću ili četvrtu knjigu" kaže Gabor Virag, direktor, Izdavački zavod „Forum" Novi Sad.

Nova izdanja „Forum" će predstaviti 14. juna u Segedinu, a 15. juna u Budimpešti u okviru Svečane nedelje knjige. „Svi naši autori predstaviće se na ovim programima, od 18 časova na Dugonjić trgu, u 18.30 će potpisivati knjige, takođe na Dugonjić trgu, koji je centralna pozornica ove manfiestacije u Segdinu. Od 19 časova autori će se predstaviti u „Grand Cafe"- u Segedinu. Narednog dana, u subotu, u Budimpešti od 15 časova na Dunavskom šetalištu potpisivaće se knjige sve do 19 časova" kaže Andrea Dančo, urednica, Izdavački zavod „Forum" Novi Sad.

Novosadski izdavač će u subotu uveče od 20 časova sveobuhvatnu promociju održati u „Mers" klubu u Budimpešti.

Nedelja knjige
Gabor Virag
Izdavački zavod „Forum"

Slične vesti

Najnovije

21:17, Frissítve: 17:27

Turizam u Kanjiži oživljava

Turizam u Kanjiži, malo sporije ali ipak se ponovo pokreće. Festivali i veće manifestacije još nisu dozvoljeni ali i ovako postoji veliki broj turističkih ponuda.

Najčitanije