Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gabor Sagmajster zaražen korona virusom

2020-11-25
18:23
Forrás
Pannon RTV
Tu vest je za RTV Panon potvrdio lično poznati motociklista.

Subotički sportista ima blage simptome, bolove u mišićima, kašalj, a pored toga ni ukuse ne oseća baš najbolje. Dobra vest je, međutim, da će biti tamo i na sledećem Dakar reliju, koji će početi 3. januara 2021. godine u Saudijskoj Arabiji. Sagmajster će se takmičiti sa svojim motorom od prošle godine, i to ponovo u kategoriji vozača bez mehaničara.

Gabor Sagmajster
zaražen
korona
virus
motociklista
Dakar

Slične vesti

Najnovije

18:24

U Beogradu redovi za vakcinaciju

Danas je na punktu za vakcinaciju kod Beogradskog sajma bila veća gužva nego ikad pre za primanje vakcine. Zbog velikog interesovanja, u glavnom gradu Srbije, ovih dana će se otvoriti još dva punkta za vakcinaciju, na kojima će moći da se vrši masovn
17:51

„Pupljenje" u Bečeju

Sinoć je u Mađarskom kulturnom društvu „Petefi Šandor" u Bečeju održan svečani program pod nazivom „Pupljenje", povodom Dana mađarske kulture. U okviru predstave publika je mogla da dobije uvid u poeziju i ljubavni život Lerinca Saboa.
16:54, Frissítve: 17:05

Pešačenje u prirodi, razgledanje okoline Horgoša

Pešačka tura, u okviru koje su zainteresovani mogli pogledaju znamenitosti u okolini Horgoša, počela je sa oko 70 učesnika. Zainteresovani su stigli iz nekoliko vojvođanskih mesta. Obilazak je organizovalo Društvo ljubitelja prirode iz Kanjiže.

Najčitanije

U Sentešu predstavljen prvi tramvaj-voz

Očekuje se da od jeseni prevozi putnike između Segedina i Hodmezovašarhelja. Na ovoj relaciji dnevno putuje gotovo 10 hiljada zaposlenih. Ukoliko se ostvare planovi, tram-train stići će i do Subotice.

Pala otkupna cena svinja

U decembru su u Srbiju uvoženi tovljenici i prasići iz nekoliko zemalja, prisiljavajući tako lokalne proizvođače da prodaju svoju stoku ispod cene. Očekuje i rast cene hrane za životinje. Uz to, kasne i državne subvencije.