Ugrás a tartalomra

Grad Novi Sad prešao na elektronsku upravu

2017-06-19
17:01
Javna uprava Novog Sada je među prvima u Srbiji prešla na elektronsko poslovanje
Javna uprava Novog Sada je među prvima u Srbiji prešla na elektronsko poslovanje. Softver za novi sistem je koštao dva miliona dinara. Ova investicija vodi ka uštedi jer se svake godine između 4 i 6 miliona dinara potroši na štampanje – izjavio je Zdravko Jelušić, predsednik skupštine grada. Odbornici su već isprobali nov elektronski sistem, od sada će sve materijale dobijati na tabletu ili personalnom računaru. Podela štampanih materijala otišla je u istoriju, objavio je portal Vojvodina danas.

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Marihuana

Reske: Otkrivena droga u autobusu iz Srbije

Na graničnom prelazu Reske mađarski carinici otkrili su 10 kilograma marihuane u autobusu sa srpskim registracionim tablicama, koji je saobraćao prema Nemačkoj – saopštila je Mađarska Uprava.

Senta: SVM pobedio na izborima za MZ

U nedelju su održani izbori za mesne zajednice u opštini Senta. Građani su mogli da glasaju za kandidate, u sedam mesnih zajednica izabrani su novi saveti.