Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gradi se pumpa u Malim Pijacama

2020-09-16
17:57
2020-09-16
18:17
Forrás
Pannon RTV
U Malim Pijacama gradiće se vodovod i pumpa.

Radovi na izgradnji pumpe u Malim Pijacama traju već mesec dana, a mesna vodovodna mreža će se proširiti i za 430 metara. Član opštinskog veća Kanjiže zadužen za komunalna pitanja Marko Ždero je tim povodom izjavio da je vrednost projekta 10,7 miliona dinara, od kojih je 5 miliona dinara obezbedio pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, a preostali deo lokalna samouprava Kanjiže. Cilj investicije je osim povećanja pritiska i spajanje Nose na mrežu.

Gradonačelnik Kanjiže Robert Fejstamer je kazao da se jako nada kako će svi koji su na dodiru i ataru dva nedelja imati pristup pitkoj vodi podjednako dobrog kvaliteta.

Planovi predviđaju da na teritoriji celog naselja bude vodovodne mreže, te nadalje da se u bliskoj budućnosti priključi i mesna zajednica Nosa, a time i da se spoji sa subotičkom vodovodnom mrežom. Očekuje se da se radovi završe u prvoj polovini oktobra.   

Mala Pijaca
Robert Fejstamer
vodovod
Vodovod i kanalizacija

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Indijanski kamp u Čantaviru

Indijanski kamp je napravio jedan stariji bračni par iz Čantavira, u njemu sa svim rekvizitima tipičnim za indijansku kulturu.