Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gradonačelnik Subotice: Prijem građana gde se mogu izneti problemi i predlozi

2020.08.28
15:49
2020.12.08
10:15
Forrás
Pannon RTV
Na prijem kod gradonačelnika može se prijaviti radnim danom između 7 i 15 časova na telefone 024 / 666-677 i 024 / 636-117 ili putem e-maila na mayor@subotica.rs.

Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice, prima građane svake srede počev od 2.septembra 2020. od 12:00 do 14:00 časova u plavoj sali Gradske kuće, navedeno je u saopštenju gradonačelnika koje je dostavljeno našoj redakciji. U neposrednom razgovoru sa gradonačelnikom, stanovnici Subotice mogu davati predloge, sugestije, inicijative i mogu govoriti o problemima koji spadaju u nadležnost opštine, kako bi zajedno pronašli rešenje u cilju doprinosa boljem funkcionisanju grada, dodaju. Nakon prijave građani će biti obavešteni o datumu prijema, pišu u izjavi.

Subotica
gradonačelnik
prijem
predlog
Stevan Bakić

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!