Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Gužva u zoološkom vrtu

2021.05.02
20:02
2021.05.03
17:42
Forrás
Pannon RTV
Više hiljada radoznalaca posetilo zoološki vrt na Paliću.

I drugog maja je bio dugačak red na ulazu zoološkog vrta na Paliću. Iako je danas bilo manje posetilaca nego juče, na hiljade ljudi je bilo u obilasku u jednom danu.

Za 1. maj ni mladi ni stariji nisu mogli da odole zoološkom vrtu na Paliću. Većina je u posetu došla porodično.

Pannon RTV/Gál Hermina

Beatriks Engi je sa porodicom stigla iz Sente. Prema njenim rečima, vreme je pogodovalo za izlet: “Kao i svake godine, obično dolazimo 2. maja sa porodicom. Za nas je ovo tradicija. Drugi maj se ide u zoološki vrt, nakon toga sledi šetnja na obali jezera Palić.”

Pannon RTV/Gál Hermina

Lavovi, šimpanze i medvedi – ovo su najpopularnije životinje u zoološkom vrtu. Većina životinja se sunčala u nedelju popodne i očigledno uživala. Eva Roža iz Sente: “Životinje su prelepe, vidi se da su zdravi. Lepa je okolina, prošetaćemo malo. Odvojili smo nedelju, toliko i mi zaslužujemo, zato smo došli. Volimo biti ovde. Dolazimo jednom godišnje. Obiđemo, prošetamo.”

Pannon RTV/Gál Hermina

Agneš Repecki je došla iz Bogaraša: “Da budem iskrena, retko dolazimo. Uvek se spremamo i nikako da dođemo. Ove godine zbog korona virusa je malo mogućnosti za putovanja, pa smo organizovali porodičnu posetu Paliću.”

Zbog velikog interesovanja, Zoološki vrt na Paliću je do 4. maja otvoren od 8 do 20 časova. Cena ulaznice za odrasle je i dalje 300, za penzionere i mlađe od 15 godina 200 dinara a cena porodične karte iznosi 800 dinara.

prvi maj
Zoološki vrt

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.