Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Hoće li biti novih oldtajmera?

2022.06.29
12:59
Forrás
Pannon RTV
Ljubitelji starih vozila će predstojećeg vikenda u Subotici i njenoj okolini imati priliku da vide više desetina oldtajmera i Tomos motocikala.

Daniel Đivanović, organizator: „Očekujemo više od 150 učesnika, sa oko 100 automobila i 50 motocikala. Najmanje polovina učesnika dolazi iz inostranstva, a većina te polovine iz Mađarske, tradicionalno, kako su to kolege već navele. Pored starih automobila i motocikala, tema ovogodišnjeg susreta su vinarstvo i gastronomija. U okviru programa će, naravno, biti organizovane izložbe, u subotu u Bačkoj Topoli, ispred muzeja od 10 do 11 časova, takođe u subotu u Subotici, na glavnom trgu od 17:30 do 20:15, a u nedelju, od 11 časova do 13 časova kod Velike terase na Paliću."

oldtimer

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Eko park i igralište za mlade!

Kanjiža je bogatija za jedno novo igralište i društveni prostor. Staro igralište u Mostarskoj ulici je naime u potpunosti transformisano, dodati su novi elementi.