Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Humanitarna podela riblje čorbe i ove godine u Kanjiži

2018-12-17
19:50
2018-12-17
19:55
Forrás
RTV Pannon
Ispred Gradske kuće 24. decembra od 9.30 časova spremaće se riblja čorba od 120 kg ribe za one koji drugačije ne bi imali prazničnu trpezu.

Humanitarnu akciju organizuje mesna zajednica uz pomoć donacije Silvestara Sečeija, dok će riblju čorbu pripremati iskusni kulinari. Ko želi, obrok može da pojede na licu mesta, pod spremljenim šatorom.

Organizatori su pripremilii novine, a o detaljima je govorio Robert Lacko, predsednik Mesne zajednice:

„Sugrađane ćemo uslužiti i kuvanim vinom, a i vreme je takvo da je to potrebno. Osim toga, program za 24. decembar biće proširen i igrom Vitlajema koja će biti izvedena tokom pre podneva u izvođenju jednog senćanskog društva. Verujem da je to plus, jer imaćemo lep program, i porodicama sa decom  biće zanimljivo da dođu i pogledaju čitav događaj."

humanitarna akcija
riblja čorba
Kanjiža

Najnovije

21:55, Frissítve: 22:05

Vašar zanata u Temerinu

Kako se gasi vatra, kako raditi kao tv novinar? Na ova i slična pitanja su posetioci Vašara zanata u temerinskoj OŠ “Imre Kokai” dobijali odgovore.

Najčitanije

Sudar dva automobila na Majšanskom putu

Na Majšanskom putu desila se saobraćajna nezgoda u kom su se sudarila dva putnička vozila. Prema našim informacijama, u nezgodi nema povređenih ali je materijalna šteta velika.

Svečani doček za Lasla Đerea

Teniser Laslo Đere stigao je kući u Sentu. Sportista je trenutno na 31. mestu na ATP listi, a nedavno je osvojio turnir u Rio de Žaneiru.

Letnje računanje vremena od sledećeg vikenda

Prema prvobitnom predlogu Evropske komisije, kazaljke na satu u EU bi se ove godine pomerale zadnji put. Zbog tehničkih razloga to ipak nije moguće, te je utvrdjen novi datum 2021. godina.