Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

I dalje duga čekanja na mađarsko-srpskoj granici

2018.08.23
17:33
Forrás
Pannon RTV
Gužve se nastavljaju na graničnim prelazima između Srbije i Mađarske, posebno na izlazu iz naše zemlje.

Rano poslepodne na graničnom prelazu Kelebija čekalo se oko sat i po, dok se na graničnom prelazu Horgoš, na autoputu, stvorila se kolona duga kilometar i po, a i na graničnom prelazu Bački Vinogradi putnici čekaju u dugoj koloni, iako rade obe kapije potrebno je čekati najmanje pola časa za prelazak.

Na Đali, Bajmoku i Rastini nema čekanja ni u jednom pravcu. Na graničnom prelazu Horgoš 2 povremeno dolazi do zastoja i čekanja od sat vremena na ulazak u Mađarsku.

Krajem sedmice ponovo treba očekivati duga čekanja na svim graničnim prelazima na izlasku iz Srbije, zbog gostujućih radnika koji se u zapadnu Evropu vraćaju sa odmora. 

mađarsko-srpska
granica

Najnovije

15:08, Frissítve: 16:23

Situacija sa migrantima i dalje nepromenjena

Šuma na periferiji Subotice, na Makovoj sedmici u blizini granice sa Mađarskom, i dalje je puna migranata. Meštani se više ni ne usuđuju da odu do nekada popularnog mesta za izlet, koje se prostire na velikoj površini.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.