Ugrás a tartalomra
Pixabay/fernandozhiminaicela

I dalje pada broj zaraženih od korone u Srbiji

2020.09.21
16:46
2020.09.21
16:53
Forrás
Pannon RTV
Prema najsvežijim podacima u poslednja 24 časa testirano je 5.278 osoba, od kojih je u samo 30 slučajeva potvrđeno prisustvo virusa.

Dve osobe su preminule od posledica zaraze. Na respiratoru su 23 osobe, dve manje nego juče. Na bolničkom lečenju je 330 pacijenata.

Od pojave zaraze u Srbiji registrovano je 32.938 pozitivnih slučajeva, do sada su od posledica zaraze preminula 743 pacijenta. Stopa smrtnosti je 2,26 odsto.

korona
virus
Srbija
respirator
novozaražen

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.