Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

I SVM i SNS zadovoljni izbornim rezultatima u Novom Kneževcu

2018.02.12
18:14
2018.02.12
18:22
Forrás
Pannon RTV
Počele su da stižu reakcije na izbore za mesne zajednice održane u opštini Novi Kneževac, koji su održani juče.

Lider liste Srpske napredne stranke u Srpskom Krsturu je izrazio svoje zadovoljstvo izbornim rezultatom. Radovan Jančić kaže da je SNS osvojila većinu u Novom Kneževcu, Srpskom Krsturu, Đali, i Banatskom Aranđelovu. On dodaje da je Savez vojvođanskih Mađara jedini izašao na izbore u mesnoj zajednici Majdan/Rabe.

Pannon RTV

Predsednik opštinske organizacije SVM Nandor Ujhelji je rezultat ocenio kao istorijski rekavši da su dobili značajno više glasova od građana nego pre četiri godine, mada se broj osvojenih mandata nije povećao. "U Novom Kneževcu smo i do sada imali tri mandata i tu poziciju smo ojačali na taj način što smo u odnosu na rezultate od pre četiri godine dobili preko 40 posto više glasova". U Banatskom Aranđelovu je to 50 posto, dok će u savetu mesne zajednice Majdan/Rabe svih pet članova biti predstavnici SVM.

Saveza vojvođanskih Mađara
Srpska Napredna Stranka
Novi Kneževac

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:50

Centar za simulaciju vožnje u Subotici

U subotičkoj filijali mađarske firme „Reginet“ svečano je otvoren Centar za simulaciju bezbedne vožnje, koji je realizovan uz podršku mađarske agencije za unapređenje izvoza HEPA za zapadni Balkan.

Najčitanije

U Horgošu blagoslovljena ovogodišnja berba

U Horgošu su danas prepodne završeni 32. Berbanski dani uz svetu misu i blagoslov berbe, u župnoj crkvi Snežne Gospe. Bogosluženje koje se održava u ovo vreme je pravo iskustvo za vinogradare i voćare uz koje se uzvišuje duša.