Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Imre Nađ: Onlajn obuka ispunjava zahteve Evropske unije

2019-02-02
14:08
2019-02-02
15:14
Forrás
Pannon RTV
Onlajn obuka pokrenuta od strane Fondacije Prosperitati je najmodernija u smislu metodologije i sadržaja - rekao je dr. Imre Nađ u emisiji “Javni poslovi”.

Prema rečima predsednika Upravnog odbora Fondacije Prosperitati svrha obuke za poljoprivrednike je formiranje najmodernije i najefikasnije obuke za dobitnike konkursa. Dr. Imre Nađ je naglasio da onlajn obuka ispunjava sve relevantne zahteve Evropske unije i dodao da fondacija u budućnosti  želi da se više fokusira na razvoj vojvođanskog turizma.

“Odredićemo teme i konkurse koje će ove godine biti objavljene. Očigledno ne samo u turizmu već i u strukturi prethodnih tendera. Turizam će sada dobiti nešto značajniju ulogu. Znamo da je turizam složena stvar, zato moramo biti oprezni u vezi sa ispisivanjanjem konkursa. Onda ćemo, baš kao što smo učinili i ranije, proširivati konkursni spektar u ovom sektoru i pisati takve konkurse” rekao je predsednik UO Fondacije Prosperitati.

onlajn
obuka

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Uginuće ribe u kanalu DTD

Zagađenje vode u kanalu DTD-a dovelo je do uginuća više tona ribe što je ovih dana kod Bečeja dostiglo najvišu tačku.

Eksplodirala bomba u kafiću Borsalino u Subotici

Područje oko subotičkog Radijalca jutros je potresla eksplozija. Detonacija se dogodila u kafe-restoranu Borsalino. Nepoznati počinioci bacili su eksplozivnu napravu na ugostiteljski objekat.