Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Imre Nađ: Onlajn obuka ispunjava zahteve Evropske unije

2019-02-02
14:08
2019-02-02
15:14
Forrás
Pannon RTV
Onlajn obuka pokrenuta od strane Fondacije Prosperitati je najmodernija u smislu metodologije i sadržaja - rekao je dr. Imre Nađ u emisiji “Javni poslovi”.

Prema rečima predsednika Upravnog odbora Fondacije Prosperitati svrha obuke za poljoprivrednike je formiranje najmodernije i najefikasnije obuke za dobitnike konkursa. Dr. Imre Nađ je naglasio da onlajn obuka ispunjava sve relevantne zahteve Evropske unije i dodao da fondacija u budućnosti  želi da se više fokusira na razvoj vojvođanskog turizma.

“Odredićemo teme i konkurse koje će ove godine biti objavljene. Očigledno ne samo u turizmu već i u strukturi prethodnih tendera. Turizam će sada dobiti nešto značajniju ulogu. Znamo da je turizam složena stvar, zato moramo biti oprezni u vezi sa ispisivanjanjem konkursa. Onda ćemo, baš kao što smo učinili i ranije, proširivati konkursni spektar u ovom sektoru i pisati takve konkurse” rekao je predsednik UO Fondacije Prosperitati.

onlajn
obuka

Slične vesti

Najnovije

17:45, Frissítve: 17:51

Umeće ručne žetve

Nebo je danas bilo naklonjeno stanovnicima Mužlje – uprkos promenljivom vremenu na parceli pšenice pored salaša Janoša Milera, uspeli su da održe 37. takmičenje u žetvi.

Najčitanije

U Malom Iđošu održan porodični dan

Sve zainteresovane, koji su u nedelju pre podne posetili porodični dan u Malom Iđošu, dočekali su raznovrsni programi, dečje igre i ukusni zalogaji.