Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Informativni centar i „Express channel” u Bačkoj Topoli postali deo Panon RTV-a

2022.01.17
13:56
2022.01.17
15:53
Forrás
Pannon RTV
Direktor subotičke Medijske kuće rekao je da će stanovnicima Bačke Topole i ubuduće biti dostupne sve važne lokalne vesti.

Od danas Informativni centar u Bačkoj Topoli i Regio radio koji funkcioniše u sklopu centra, kao i televizijski kanal „Express Channel" nastavljaju da rade kao deo Panon RTV-a iz Subotice. Postojeći lokalni Informativni centar više nije mogao da opstane nakon 2014. godine započete privatizacije. Zbog toga su njegov dalji rad omogućili promenom vlasnika. Što se tiče programske šeme u Regio radiju i dalje će se emitovati programi na mađarskom, srpskom i slovačkom jeziku na već poznatoj frekvenciji od 107,9 MHz, s tim da će radnim danima u popodnevnim časovima do narednog dana ujutru, kao i tokom čitavog vikenda na ovom talasu biti emitovan program Subotičkog mađarskog radija.

Što se tiče programa „Express channel" Panon televizija će obezbediti sadržaj koji se emituje. Ištvan Bodžoni, direktor Panon RTV-a rekao je da će meštanima Bačke Topole i ubuduće biti dostupne sve važne lokalne vesti.

Express Channel
Panon RTV
Bačka Topola
Ištvan Bodžoni

Slične vesti

Najnovije

15:08, Frissítve: 16:23

Situacija sa migrantima i dalje nepromenjena

Šuma na periferiji Subotice, na Makovoj sedmici u blizini granice sa Mađarskom, i dalje je puna migranata. Meštani se više ni ne usuđuju da odu do nekada popularnog mesta za izlet, koje se prostire na velikoj površini.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.