Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Informativni centar i „Express channel” u Bačkoj Topoli postali deo Panon RTV-a

2022.01.17
13:56
2022.01.17
15:53
Forrás
Pannon RTV
Direktor subotičke Medijske kuće rekao je da će stanovnicima Bačke Topole i ubuduće biti dostupne sve važne lokalne vesti.

Od danas Informativni centar u Bačkoj Topoli i Regio radio koji funkcioniše u sklopu centra, kao i televizijski kanal „Express Channel" nastavljaju da rade kao deo Panon RTV-a iz Subotice. Postojeći lokalni Informativni centar više nije mogao da opstane nakon 2014. godine započete privatizacije. Zbog toga su njegov dalji rad omogućili promenom vlasnika. Što se tiče programske šeme u Regio radiju i dalje će se emitovati programi na mađarskom, srpskom i slovačkom jeziku na već poznatoj frekvenciji od 107,9 MHz, s tim da će radnim danima u popodnevnim časovima do narednog dana ujutru, kao i tokom čitavog vikenda na ovom talasu biti emitovan program Subotičkog mađarskog radija.

Što se tiče programa „Express channel" Panon televizija će obezbediti sadržaj koji se emituje. Ištvan Bodžoni, direktor Panon RTV-a rekao je da će meštanima Bačke Topole i ubuduće biti dostupne sve važne lokalne vesti.

Express Channel
Panon RTV
Bačka Topola
Ištvan Bodžoni

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.