Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Investicije u Temerinu

2020-09-24
17:09
2020-09-24
17:20
Forrás
Pannon RTV
U Temerinu počinju ulaganja u infrastrukturu.

Iz budžeta opštine izdvojeno je 50 miliona dinara za radove na asfaltiranju i popravljanje rupa, a 19 miliona dinara za obnovu trotoara i biciklističkih staza. Robert Pastor, predsednik Skupštine opštine Temerin, rekao je da u četiri mesne zajednice koje čine opštinu, ulažu u putnu mrežu srazmerno, u zavisnosti od broja stanovnika.

Robert Pastor, predsednik, Skupština opštine Temerin: „Infrastruktura u Temerinu stara je 40 godina. To je bio možda prvi grad u tadašnjoj Jugoslaviji, koji je imao kompletno izgrađenu infrastrukturu. Zbog toga imamo puteve i trotoare u manje dobrom stanju. Prioritet mađarske politike bilo je betoniranje ulaza na istočnom groblju. Tu je i ranije bio beton, asfaltiranje bi bilo preskupo. Čitav ulaz je ponovo betoniran. Pored toga smo obnovili i trotoar ispred parka i baštovanske kuće. Radovi su u toku na čitavoj teritoriji opštine."

Temerin
investicije
Robert Pastor

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Susreti gljivara na Fruškoj gori

Gljivarsko društvo Novi Sad krenulo je danas u obilazak gljiva na Fruškoj gori. Ljubitelji prirode i gljivari imali su prilike da se upoznaju sa vrstama gljiva koje se nalaze u našem okruženju.