Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Ivan Gudelj posetio TSC u Bačkoj Topoli

2021.09.16
13:01
2021.09.16
17:56
Forrás
Pannon RTV
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, hrvatski fudbaler, obišao je novi stadion i podelio profesionalno iskustvo sa trenerima kluba. Takođe je govorio i o najvažnijim momentima svog života.
Pannon RTV/Szalai Adrián

Ivan Gudelj je najpre obišao novi stadion, u društvu predsednika kluba Janoša Žemberija, a zatim se upoznao sa trenerima fudbalskog kluba TSC, sa kojima je razmenio mišljenje o metodama i trendovima treninga.

Sabolč Palađi, generalni direktor TSC–a je rekao da je uvek predstavlja veliku čast kada ih poseti jedan međunarodno priznati fudbaler. On smatra de je izuzetno korisno to što su treneri kluba imali mogućnost da upoznaju profesionalca, čije trenersko iskustvo je takođe izuzetno: „On je ličnost, nekadašnji igrač, koji je za mnoge ljude bio primer, simbol, neko na koga su se ugledali zbog onoga što je predstavljao i pokazivao na terenu, kao i van njega. Njegov dolazak je za nas velika stvar, jer nam je u posetu došao još jedan poznati bivši igrač koji prepoznaje naš rad."

Pannon RTV/Szalai Adrián

Gudelj je igrao za reprezentaciju Jugoslavije 33 puta između 1980. i 1986. godine, i postigao je tri gola. Učestvovao je na Svetskom prvenstvu 1982. u Španiji i Evropskom prvenstvu 1984. u Francuskoj. Od 2005. do 2013. godine bio je selektor Hrvatske U17 reprezentacije, a od 2013. do 2014. godine selektor U19 reprezentacije. 2005. i 2006. bio je šef stručnog štaba splitskog Hajduka.

Ivan Gudelj je bio impresioniran novim stadionom. Nazvao ga je fenomenalnim i jednom od najsavremenijih građevina.

„Zapravo je sve moderno, pravljeno prema planovima, sa tačno onoliko gledalaca koliko treba. Srdačan, predivan stadion, oduševljen sam."

Nekadašnji reprezentivac Jugoslavije u fudbalu, pozitivno je ocenio rad kluba u Bačkoj Topoli i izrazio je nadu da će i ubuduće imati slično dobre rezultate.

Ivan Gudelj
TSC
Bačka Topola
stadion
Sabolč Palađi
Janoš Žemberi

Slične vesti

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.