Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Izabran novi upravni odbor vrtića Snežana u Senti

2020.11.23
13:51
Forrás
Pannon RTV
Na današnjoj sednici skupštine opštine Senta donete su odluke od kojih se izdvaja imenovanje novog upravnog odbora vrtića Snežana.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Član opštinskog veća Sente zadužen za obrazovanje i kulturu Atila Juhas kaže da je za imenovanje novog upravnog odbora vrtića Snežana postojala velika potreba jer je prethodnom sazivu istekao mandat 17. novembra, te je danas vrtić dobio novi upravni odbor. U ovoj situaciji sa pandemijom je jako važno da svi objekti budu potpuno opremljeni i sposobni da odgovore na izazove, te da se obezbedi da mehanizam donošenja odluka u svim institucijama može nesmetano da funkcioniše – istakao je Atila Juhas.

vrtić
Vrtić Snežana
Senta
sednica
skupština opštine
Atila Juhas

Najnovije

17:19, Frissítve: 17:35

Upoznaj i sačuvaj!

Upoznaj i sačuvaj! – Udruženje ljubitelja prirode "Riparia" je organizovalo obrazovni program pod nazivom "Ptičiji svet i zaštićena područja" na Paliću. Projekat je realizovan uz podršku lokalne samouprave Subotica.

Najčitanije

Pucnjava u Horgošu

Na društvenim mrežama večeras su se pojavili video snimci na kojima se vidi kako jedna grupa migranata šeta ulicama Horgoša, a povremeno se čuje i pucnjava.