Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Izabran novi upravni odbor vrtića Snežana u Senti

2020.11.23
13:51
Forrás
Pannon RTV
Na današnjoj sednici skupštine opštine Senta donete su odluke od kojih se izdvaja imenovanje novog upravnog odbora vrtića Snežana.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Član opštinskog veća Sente zadužen za obrazovanje i kulturu Atila Juhas kaže da je za imenovanje novog upravnog odbora vrtića Snežana postojala velika potreba jer je prethodnom sazivu istekao mandat 17. novembra, te je danas vrtić dobio novi upravni odbor. U ovoj situaciji sa pandemijom je jako važno da svi objekti budu potpuno opremljeni i sposobni da odgovore na izazove, te da se obezbedi da mehanizam donošenja odluka u svim institucijama može nesmetano da funkcioniše – istakao je Atila Juhas.

vrtić
Vrtić Snežana
Senta
sednica
skupština opštine
Atila Juhas

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.