Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Izbori za mesne zajednice u Čoki

2021.05.23
13:53
2021.05.23
18:46
Forrás
Pannon RTV
U opštini Čoka se održavaju izbori za mesne zajednice. Biraju se članovi saveta i predsednici u sedam mesnih zajednica.

Bila je velika gužva u naselju na severu Banata. U Čoki su stanovnici izašli kako bi dali svoj glas za izbor budućih članova saveta mesnih zajednica i predsednike saveta.

Pannon RTV

Na biračkim mestima svaka punoletna osoba može glasati od sedam ujutro do osam uveče. Prema mišljenju Ildike Eritš, važno je da svi izađu na glasanje: „Smatram da je to važno za dobrobit ljudi. Čeka nas puno posla kako bi nam život bio bolji, a ako ne izađemo na izbore, nećemo moći da pomognemo da se krene napred. Zato to smatram važnim."

Veronka Lerinc želi da centar Čoke bude još lepši u budućnosti: "Došla sam da glasam, kako bi Čoka bila uređenija nego što je to bila pre."

U Čoki stanovnici mogu izaći na birališta na tri biračka mesta.

izbori
Čoka
mesna zajednica

Najnovije

16:36, Frissítve: 17:30

Ko je najbolji seljak u Molu?

Nakon prinudne pauze prošle godine, ponovo je održana Seoska olimpijada i takmičenje u kuvanju u Molu, kojia se među stanovnicima i poljoprivrednicima Potisja već smatra tradicionalnom manifestacijom.

Najčitanije

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.