Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Izlilo se lož-ulje na putu u Subotici

2020-11-23
18:15
Forrás
Pannon RTV
Veća količina lož-ulja se izlila večeras na glavnoj prometnici u Subotici.

U kasnim popodnevnim časovima se veća količina lož-ulja razlila na kolovoz jedne od najprometnijih subotičkih ulica. Nanet je sloj peska kako bi se sprečile nesreće i vatra. Nesrećni slučaj se desio ispred Politehničke škole na putu Maksima Gorkog. Saobraćaj su regulisali pripadnici saobraćajne policije, dok su radnici javnog preduzeća Čistoća i zelenilo uz pomoć vatrogasaca pokrili put debelim slojem peska radi predupređenja nesreće i vatre. Nezvanične informacije govore da je popucalo gumeno crevo na kamionu koji snabdeva Politehničku školu lož-uljem. Pozivaju se vozila koja se kreću tim pravcem na dodatnu opreznost u saobraćaju.  

Subotica
lož-ulje

Slične vesti

Najnovije

18:24

U Beogradu redovi za vakcinaciju

Danas je na punktu za vakcinaciju kod Beogradskog sajma bila veća gužva nego ikad pre za primanje vakcine. Zbog velikog interesovanja, u glavnom gradu Srbije, ovih dana će se otvoriti još dva punkta za vakcinaciju, na kojima će moći da se vrši masovn
17:51

„Pupljenje" u Bečeju

Sinoć je u Mađarskom kulturnom društvu „Petefi Šandor" u Bečeju održan svečani program pod nazivom „Pupljenje", povodom Dana mađarske kulture. U okviru predstave publika je mogla da dobije uvid u poeziju i ljubavni život Lerinca Saboa.
16:54, Frissítve: 17:05

Pešačenje u prirodi, razgledanje okoline Horgoša

Pešačka tura, u okviru koje su zainteresovani mogli pogledaju znamenitosti u okolini Horgoša, počela je sa oko 70 učesnika. Zainteresovani su stigli iz nekoliko vojvođanskih mesta. Obilazak je organizovalo Društvo ljubitelja prirode iz Kanjiže.
16:06, Frissítve: 17:26

Vakcinacija na Novosadskom sajmu

Masovna imunizacija sprovodi se u Hali 1 Novosadskog sajma od srede. Prvog dana je vakcinisano 1300 osoba, a u petak već 2200 građana. U grad je u utorak stiglo 5500 doza kineske vakcine Sinofarm, a narednih dana isto toliko.

Najčitanije

U Sentešu predstavljen prvi tramvaj-voz

Očekuje se da od jeseni prevozi putnike između Segedina i Hodmezovašarhelja. Na ovoj relaciji dnevno putuje gotovo 10 hiljada zaposlenih. Ukoliko se ostvare planovi, tram-train stići će i do Subotice.

Pala otkupna cena svinja

U decembru su u Srbiju uvoženi tovljenici i prasići iz nekoliko zemalja, prisiljavajući tako lokalne proizvođače da prodaju svoju stoku ispod cene. Očekuje i rast cene hrane za životinje. Uz to, kasne i državne subvencije.