Ugrás a tartalomra
Tanjug/MUP Republike Srbije

Izvanredna saradnja srpske i mađarske policije

2019.07.23
20:06
Forrás
RTV Pannon
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Budimpešti sa mađarskim kolegom Šandorom Pinterom o daljem unapređenju saradnje policije dve zemlje.
Tanjug/MUP Republike Srbije

Dvojica ministara unutrašnjih poslova su dosadašnji zajednički rad ocenili izuzetno uspešnim. Na sastanku se govorilo i o evropskom putu Srbije. Srpski ministar unutrašnjih poslova se zahvalio na podršci koju Mađarska pruža našoj zemlji.

Tanjug/MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Mađarske je istakao izvanrednu saradnju srpske i mađarske policije u borbi protiv organizovanog kriminala, ilegalnih migracija i drugih krivičnih dela. Šandor Pinter je dodao da je sa srpskim kolegom razgovarao i o pitanjima prohodnosti granica. U cilju bržeg i bezbednijeg prelaska granice, dodatno će se unaprediti saradnja između dve zemlje.

Srbija
policija
saradnja
ministarstvo unutrašnjih poslova

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.