Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Izvlačenje dobitnika za vikend!

2023.01.25
17:49
2023.01.25
18:26
Forrás
Pannon RTV
Za vikend će izvući prva dva dobitnika u državnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi!“. Na snagu su stupila nova pravila, igra se odvija potpuno u digitalnoj sferi, a dovoljno je poslati svega jedan račun.

U novoj igri više nije potrebno slati koverte sa računima, već je potreban telefon za registraciju i iza igru.

„Stavljam račune sa strane i njih šaljem. Ranije sam u koverti, sada kroz aplikaciju, mogu se slati i telefonom. Tada se nadam tome da će me jednom iznenaditi sreća“ kaže Aranka Pilković.

Za registraciju je potrebno tek nekoliko poteza. Prvo se otvori Play prodavnica ili App store na telefonu i potraži se aplikacija „Uzmi račun i pobedi“. Aplikacija se snimi na uređaj i može da počne njena primena.

„Igram u kontinuitetu. Stalno šaljem račune. Aktivno. Mogu reći svakog dana, ili svakog drugog dana kada trošim ili nakon odlaska u prodavnicu. Uglavnom ako ne zaboravim, onda šaljem“ kaže Čila Slacki.

Ima i onih koji ne pokušavaju ovu igru.

„Ne igram je i nikada nisam ni igrala ovu igru sa računima. Ali snaja je odavno igra i odavno pokušava, jednom će valjda i uspeti“ kaže Eržebet Šinković.

Prvo izlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi!“ biće ovog vikenda, 28. januara. Oni koji se još nisu registrovali, još uvek mogu to da učine, a mi ćemo da vam pokažemo detalje kako to može da se uradi.

Na aplikaciji prvo je potrebno registrovati se, što znači da izaberemo našu mrežu i ostavimo svoj broj telefona. Nakon toga sledi davanje ličnih podataka, za šta nam je potrebna lična isprava. Na kraju prijave treba da označimo da smo punoletni i da smo saglasni sa pravilima o zaštiti podataka o ličnosti i onda kliknemo na registraciju. Nakon toga će aplikacija za konačnu registraciju tražiti kod od četiri brojke, koju ćemo dobiti u SMS poruci na telefonu. Kada stigne kod, upišemo ga u predviđeno polje, pritisnemo „potvrdi“, i nakon toga pojavljuje se naš profil. Ukoliko tu otvorimo polje sa našim imenom, igra odmah može da počne. Posle toga više nemamo drugi zadatak nego da uzmemo račune i učitamo njihov QR kod.

Poslednje izvlačenje biće održano 25. februara, dakle biće pet krugova izvlačenja. U nagradnoj igri biće podeljeno i 10 stanova u Beogradu.

Uzmi račun i pobedi

Najnovije

16:46

Ljudi iza kulisa

U okviru ciklusa razgovora „Behind the Scenes: umetnost iza kulisa”, viša kustoskinja Savremene galerije u Subotici Jasmina Vidaković razgovarala je sa Renatom Rudić, menadžerkom obrazovnog programa Otvorenog univerziteta u Subotici.

Najčitanije

Portal eAgrar neophodan!

Zahteve za subvenciju po hektaru poljoprivrednici mogu da podnesu do 15 maja. Rok za prijavu za premije za mleko je samo dve nedelje. Poznati su i rokovi ostalih subvencija. Podnošenje zahteva za novčane subvencije je moguće isključivo preko eAgrara.