Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jedna osoba stradala u požaru Bačkoj Topoli

2019.09.24
14:44
2019.09.24
21:05
Forrás
Novosti, Pannon RTV
U zoru su alarmirani bačkotopolski vatrogasci koji su ugasili požar i pronašli ugljenisano telo.

Nakon što je izbio požar na kući u Šumadijskoj ulici broj 5 u Bačkoj Topoli, preneo se na krov susedne kuće, na čega se komšija probudio u 4.50 časova. Alarmirao je vatrogasce koji su stigli u roku od 5 minuta i sprečili dalje širenje požara.

Vatra je ugašena, a prilikom pretrage objekta pronađeno je ugljenisano telo, pretpostavlja se da se radi o vlasniku Dejanu Papiću starom 56 godina. Komšije kažu da u kući nije bilo ni vode ni struje, dotični je kao teški bolesnik živeo u invalidskim kolicima. Pretpostavlja se da je požar izazvala cigareta.

požar
žrtva
smrt
vatrogasci

Najnovije

19:21, Frissítve: 19:27

Pokrajina pomaže obnovu škola u Vojvodini

Pokrajinska vlada sa 76 miliona dinara podržava obnovu i održavanje škola u Vojvodini. Sredstva su obezbeđena za 21 obrazovnu ustanovu, za 14 osnovnih škola i 7 srednjih škola. Ugovori o podršci potpisani su danas u Novom Sadu.
15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.