Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Još jedna utakmica očekuje TSC, protivnik je ovoga puta Metalac

2020.08.19
13:56
2020.08.19
17:18
Forrás
Pannon RTV
Superligaški duel je na programu u petak, u 19 časova, u Senti.

Svoju narednu prvenstvenu utakmicu Fudbalski klub TSC igra protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Ekipa iz Bačke Topole će svog protivnika, koji se od ove godine našao u superligaškom društvu, ugostiti u petak, od 19 časova u Senti. Ekipa Zoltana Saboa je u prvenstvu i dalje neporažena, imaju dve pobede i dva remija. U utakmici protiv Metalca njihov cilj je osvajanje još 3 boda, ali za to će im biti potrebna maksimalna koncentracija – smatra šef stručnog štaba.

Zoltan Sabo, šef stručnog štaba, TSC: „Metalac je nova superligaška ekipa, koja je u prošlom kolu odigrala 1:1 kod kuće protiv Proletera. To je ekipa koja voli da igra i ima takođe i dobru napadačku igru. Nisu postigli mnogo golova, ali su opasni u napadu. To je ekipa protiv koje, ako se ne fokusiramo, možemo ponovo imati problema. To se pokazalo i u duelu protiv Bačke, ako nismo 100 odsto fokusirani, ne možemo pobediti."

Zoltan Sabo
TSC
Senta
Metalac

Slične vesti

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.