Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Još tri granična prelaza od 14. juna radiće u uobičajenom režimu

2021.06.08
19:53
Forrás
Pannon RTV
Od narednog ponedeljka, pored prelaza Horgoš-Reske i Kelebija-Tompa, ponovo će u uobičajenom režimu raditi prelazi Bajmok-Bačalmaš, Bački Vinogradi-Ašothalom i Đala-Tisasiget.

Od 14. juna po starom, uobičajenom radnom vremenu ponovo će biti otvorena još tri granična prelaza između Srbije i Mađarske – objavio je Ištvan Pastor na društvenim mrežama.

Predsednik SVM-a je naveo da su to granični prelazi Bajmok-Bačalmaš, Bački Vinogradi-Ašothalom i Đala-Tisasiget. Nadamo se da će i ostali ubrzo biti otvoreni – dodao je političar.

Ištvan Pastor je inače jutros u programu Subotičkog mađarskog radija govorio da je neprihvatljivo i ponižavajuće to što se događa na graničnim prelazima.

Ištvan Pastor
granični prelaz

Najnovije

16:36, Frissítve: 16:42

Ko je najbolji seljak u Molu?

Nakon prinudne pauze prošle godine, ponovo je održana Seoska olimpijada i takmičenje u kuvanju u Molu, kojia se među stanovnicima i poljoprivrednicima Potisja već smatra tradicionalnom manifestacijom.

Najčitanije

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.