Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

2022.07.02
11:13
2022.07.02
12:26
Forrás
Pannon RTV
Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Hitna pomoć u Subotici je angažovala sve raspoložive ekipe, prema informacijama dobijenim od nadležnih, pružanje hitne pomoći stanovništvu nije ugroženo.

Prema našim saznanjima, migranti sa raznim povredama se transportuju u Opštu bolnicu u Subotici, a navodno su avganistanski i pakistanski migrant pucali jedni na druge.

Trenutno nema informacija o tome da li ima preminulih.

Područje je ograđeno, a policija nosi pancire - izvestila je naša ekipa koja se nalazi na licu mesta.

Ekipa Panon RTV-a koja se nalazi na licu mesta, od policajaca je nezvanično saznala, da je u ranim jutarnjim časovima stigla prijava građana, da se čuje pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici, nakon čega su jake policijske snage došle na lice mesta, gde su zatekli i povređene, zato je pozvana i Hitna pomoć. Prema našim saznanjima radi se o najmanje dve teško povređene osobe, koje su navodno zbog prostrelnih rana u predelu stomaka nalaze u životnoj opasnosti i prevezene su u bolnicu.

Kako se iz pravca šume i dalje čuje pucnjava, policija je dobila naredbu da nose pancire.

pucnjava
šuma
Makova Sedmica

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.