Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kancelarija za mlade u Kanjiži dobila zastore na prozorima

2020-12-02
17:03
2020-12-02
18:16
Forrás
Pannon RTV
Za sada svoje programe održavaju u onlajn prostoru.

Kancelarija za mlade u Kanjiži ulepšana je zebra roletnama i sa 70 perivih navlaka za stolice. Ulaganje je ostvareno uz podršku lokalne samouprave Kanjiže, ali i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu koje je izdvojilo 140 hiljada dinara. Rad Kancelarije nije prekinula ni epidemija korona virusa – bez prekida smišljaju nove, zanimljive i sadržajne program za mlade koje žele da ostvare u onlajn prostoru.

Pannon RTV

„Uspeli smo da nabavimo zastore za zamračivanje, zebra roletne za našu veliku salu, što nam je bilo neophodno kako bi doprineli rashlađivanju sale u toplim letnjim mesecima. Osim toga, tokom dnevnih projekcija možemo zatamniti prostor, što je problem zbog kojeg do sada nismo mogli da organizujemo dnevne projekcije. Naših 70 stolica dobilo je nove navlake koje se mogu prati, te i sa njihovim povremenim čišćenjem možemo bolje da vodimo računa o higijeni. U današnjem trenutku to je posebno važno" kaže Laura Ivanović, koordinator Kancelarije za mlade u Kanjiži.

Kanjiža
kancelarija za mlade
prozor

Najnovije

16:30

Pala otkupna cena svinja

U decembru su u Srbiju uvoženi tovljenici i prasići iz nekoliko zemalja, prisiljavajući tako lokalne proizvođače da prodaju svoju stoku ispod cene. Očekuje i rast cene hrane za životinje. Uz to, kasne i državne subvencije.

Najčitanije