Ugrás a tartalomra
Panon RTV

Kanjiža je dobitnik Dijamantske nagrade za gradski marketing

2021.09.17
09:59
2021.09.17
17:15
Forrás
Panon RTV
Svečana dodela nagrada je održana u četvrtak popodne u parku Hariš u Budimpešti.

Lokalna samouprava Kanjiža se uspešno prijavila sa projektom Hello Kanjiža u kategoriji spoljnih komunikacijskih rešenja i sadržaja.

Rekordnih 149 radova je pristiglo na ovogodišnji konkurs, a na svečanoj dodeli nagrada podeljena je 101 Dijamantska nagrada.

Arpad Pap-Vari, potpredsednik Udruženja za marketing Mađarske: "Osim toga, po prvi put postoji prekogranično naselje, pa se ovim putem posebno zahvaljujemo, Kanjiža je prva koja je ovo započela, a nadamo se da će se sledeće godine prijaviti još prekograničnih podnosilaca zahteva."

Lokalna samouprava Kanjiža se uspešno prijavila sa projektom Hello Kanjiža u kategoriji spoljnih komunikacijskih rešenja i sadržaja. Predsednik opštine Robert Fejstamer je rekao kako žele pokazati da se u Vojvodini može učiniti sve što već decenijama postoji u Mađarskoj. Dodao je da im je mađarska kompanija pomogla u ovom detaljnom, raznolikom i dugotrajnom projektu koji je razvio gradski marketing.

Panon RTV

Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža: "U godinu i po dana naši lokalni stručnjaci, lokalni stručni tim, uglavnom vezan uz turizam, učestvovao je u velikom napretku jer su uspeli da kreiraju virtuelni turistički vodič za promociju gradskog marketinga, koji u Mađarskoj postoji već odavno. Naravno, bili su uključeni i naši lokalni ljudi, a ja sam kao predsednik opštine odredio da želim sistem koji će biti dugoročno održiv."

Ova nagrada skreće pažnju na područje gradskog marketinga, moglo se čuti na svečanosti. Takođe je važno da svako može da prati brze promene marketinških trendove - rekao je Ištvan Piškoti, jedan od idejnih tvoraca nagrade, direktor Instituta za marketing i turizam Univerziteta u Miškolcu.

Ištvan Piškoti, predsednik žirija: "Jedno od značenja ovog konkursa je da se skrene pažnja na te tendencije, predstavićemo između ostalog dobra marketinška rešenja, jer su ti konkursi sada delimično obavljeni ovde, delimično su dostupni, tako da možemo učiti jedni od drugih, pa da organizujemo konferencije."

Svečana dodela nagrada je održana na Samitu Marketinga u Mađarskoj, najvećem događaju u marketinškoj struci.

nagrada
Kanjiža
marketing

Najnovije

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.