Ugrás a tartalomra
Magyarkanizsa

Kanjiža spremna na vanredne situacije

2018-02-26
19:43
Forrás
Pannon RTV
Danas je zasedao Štab za vanredne situacije opštine Kanjiža.

Prema saopštenju koje je izdato povodom zasedanja Štaba za vanredne situacije opštine Kanjiža javno komunalno preduzeće Komunalac čisti puteve prema prethodnom planu i prema prohodnosti puteva kako bi se pripremilo za očekivanu vanrednu situaciju.


Osobe koje žive same, koje su nepokretne, bolesne ili stare sa povećanom pažnjom posećivaće pripadnici seoske službe, Karitasa i medicinske sestre dežurne u Domu zdravlja.


Štab će u Vatrogasnom domu postaviti privremeni prihvatni centar za one koji iz bilo kojeg razloga ne mogu da provedu noć u toplim prostorijama. Krevete obezbeđuje Dom zdravlja. Ova mera ostaje na snazi dok je temperatura ispod nule.
Ukoliko građani primete da neko ima problem, neka se obrate Domu zdravlja na telefon 874-213 ili hitnoj službi na 873-279.

Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

15:49, Frissítve: 16:00

Cveta Tisa!

Oni koji se za vikend upute na Tisu kod Kanjiže mogu da prisustvuju intezivnom plesu rečnog insekta.
13:43

Čantavir bez struje

Više od 12 časova je u prekidu snabdevanje dela Čantavira električnom energijom jer je zbog jučerašnje oluje nastavo kvar na više dalekovoda.

Najčitanije

Pokloni za trojke na Paliću

Tivadar Bunford posetio je danas trojke, a predsednik Skupštine grada u posetu bebama na Paliću nije otišao praznih ruku.