Ugrás a tartalomra
Magyarkanizsa

Kanjiža spremna na vanredne situacije

2018-02-26
19:43
Forrás
Pannon RTV
Danas je zasedao Štab za vanredne situacije opštine Kanjiža.

Prema saopštenju koje je izdato povodom zasedanja Štaba za vanredne situacije opštine Kanjiža javno komunalno preduzeće Komunalac čisti puteve prema prethodnom planu i prema prohodnosti puteva kako bi se pripremilo za očekivanu vanrednu situaciju.


Osobe koje žive same, koje su nepokretne, bolesne ili stare sa povećanom pažnjom posećivaće pripadnici seoske službe, Karitasa i medicinske sestre dežurne u Domu zdravlja.


Štab će u Vatrogasnom domu postaviti privremeni prihvatni centar za one koji iz bilo kojeg razloga ne mogu da provedu noć u toplim prostorijama. Krevete obezbeđuje Dom zdravlja. Ova mera ostaje na snazi dok je temperatura ispod nule.
Ukoliko građani primete da neko ima problem, neka se obrate Domu zdravlja na telefon 874-213 ili hitnoj službi na 873-279.

Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Prelo – u Bajši oživeli stare običaje

U Bajši su prikazani običaji zimskih poseta. Manifestacija pod nazivom Prelo, održana je u ovom bačkom selu po petnaesti put. Prelo oživljava stare običaje u selu.

Nastavlja se prolećno vreme

Padavine se na našem prostoru očekuju tek u prvoj polovini sledeće nedelje, navodi se u prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.