Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kanjiža sve popularnija među turistima

2020-08-12
14:08
2020-08-12
17:03
Forrás
Pannon RTV
Uprkos epidemiji, jasno se može videti da je opština Kanjiža sve zanimljivija u turističkim krugovima.

To treba u prvom redu zahvaliti projektu „Hello Kanjiža" u okviru kojeg je lokalna samouprava obuhvatila sve privrednike i uslužne radnike koji se na teritoriji opštine bave turizmom. Zajedno su radili na marketinškim aktivnostima za usluge i privrednike.

Restoran „Štrand Beka var" deo je ovog projekta. Nije zanemarljivo da je ovaj restoran u glasanju čitalaca mađarskog časopisa „Magazin putnika" osvojio nagradu kao najbolji vojvođanski restoran. Ne zaustavljaju se na tome, zahvaljujući pozitivnom marketingu u ugostiteljstvu, i u vreme epidemije, imaju mnogo gostiju.

„Smatram da je to veoma dobar projekat, veoma je dobra reklama, ne samo za restoran, nego i za čitavu Kanjižu, obalu Tise, u turističkom pogledu. Došli su ovamo influenseri, bilo je mnogo novinara, upravo zbog projekta „Hello Kanjiža". Načinjeno je mnogo fotografija, mnogo reklama, svi zajedno smo se dobro osećali i mislim da je to jako dobra stvar" kaže Momčilo Mučibabić, vlasnik „Štrand Beka var" restorana.

Dvogodišnji projekat se u prvom redu obraćao mađarskim i domaćim turistima. Zahvaljujući projektu „Hello Kanjiža", gosti mogu da biraju između brojnih hotela, ugostiteljskih objekata i drugih usluga, poput vožnje brodom, kampovanja, ili kupanja u bazenu na obali Tise, a što je ovim projektom sve obuhvaćeno u jedan paket.

„Projekat koji je aktivno trajao pola godine, a to se odnosi na period od pre epidemije korona virusa, može da se pohvali sa dosegom od dva miliona. Do toliko korisnika smo došli preko internet stranice, preko različitih medija na internetu, kroz društvene mreže. Osim toga, pozvali smo influensere, čije priloge ili javljanja je gledalo više hiljada, ili više desetine hiljada ljudi" kaže Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža.

Stručna priprema je završena, dalji koraci zavise od uslužnog sektora, ali za to je potreban i dalji razvoj turističke infrastrukture, nastavak marketinških aktivnosti i kvalitetne usluge – dodao je predsednik opštine.

Kanjiža
popularna
turisti
turizam
epidemija
Hello Kanjiža
privrednik
Štrand Beka var
restoran
marketing
projekat
Magazin putnika
ugostiteljstvo
vojvođanski
influenser
Tisa
obala
kampovanje
brod
bazen

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije