Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rácz László

Kapitalne investicije u Bečeju

2021.09.02
16:50
Forrás
Pannon RTV
Novi teren sa veštačkom travom u bečeju, hotel u izgradnji, najveće ulaganje u razvoj kanalizacione mreže svih vremena, i unovčeni placevi na starom hipodromu, gde će biti izgrađen banjski kompleks.

Igor Kiš, predsednik Skupštine opštine Bečej je na današnjoj godišnjoj konferenciji za novinare podneo izveštaj o realizovanim ulaganjima u proteklih godinu dana, kao i o daljim planovima.

„Sutra ćemo doneti odluku o reklasifikaciji još nekih parcela, čime ćemo omogućiti firmi „Artur Bergman", kao investitoru, da kupi dodatne parcele, omogućavajući im tako da dalje razvijaju naše zajedničke ideje vezane za novi banjski i hotelski kompleks. Govorio sam i o nekadašnjem CBA na putu prema Bačkoj Topoli, o kojem smo govorili nekoliko puta, koji je kupila mađarska kompanija za sekundarnu preradu otpada „Metal Šreder". Kupoprodajni ugovor je finalizovan pre nekoliko dana i obnova može da počne. Investitori se drže dogovorenog otvaranja u februaru, martu. U isto vreme, otvaranje postrojenja za peletiranje lucerke u Bačkom Petrovom Selu se takođe privodi kraju."

kapitalne
investicija
Bečej
banjski kompleks
Kanalizaciona mreža
hipodrom

Slične vesti

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.