Ugrás a tartalomra

Katalin Novak i Viktor Orban čestitali Aleksandru Vučiću

2023.12.18
15:12
2023.12.18
15:18
Forrás
Pannon RTV
Predsednica Mađarske Katalin Novak i mađarski premijer Viktor Orban čestitali su Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ubedljivu izbornu pobedu na društvenoj mreži X.

Čestitam Vučiću i njegovoj stranci pobedu na jučerašnjim izborima u Srbiji – napisao je Orban. U postu je čestitao i Savezu vojvođanskih Mađara na dobrim rezultatima. Čestitam i Savezu vojvođanskih Mađara na dobrim rezultatima. Zadovoljan sam što je zastupljenost u Beogradu sačuvana. Srbija je dobar primer suživota nacionalnih manjina i većinskog naroda, kao i uzajamne pomoći - dodala je Katalin Novak.

Mađarski premijer Viktor Orban čestitao je pobedu svom starom savezniku Aleksandru Vučiću. „Srbija neće stati! Čestitam predsedniku Aleksandru Vučiću i članovima njegove liste na ubedljivoj izbornoj pobedi” -  napisao je premijer Mađarske na društvenoj mreži X.

Viktor Orban

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.