Ugrás a tartalomra
Tanjug

Koalicija "Ajmo ljudi" obišla Novi Sad

2022.03.27
18:00
2022.03.27
18:37
Forrás
Pannon RTV
Programom koji nudimo može se postići najozbiljniji privredni i društveni razvoj, rekao je Boris Tadić, nosilac parlamentarne liste koalicije "Ajmo ljudi".

Tadić je Novosađanima poručio da imaju najodgovornije, najozbiljnije i najkompetentnije ljude.

Nikola Detiček, predstavnik pokreta "1 od 5 miliona", govorio je o vraćanju kulturnog života i razvoju kulture u Novom Sadu. Prvi čovek Nove stranke koja pripada koaliciji, Aris Movsesijan, je rekao da će tražiti decentralizaciju u Srbiji. Dodao je da će koalicija pod nazivom "Ajmo ljudi" doneti i novi zakon o finansiranju AP Vojvodine.

Ajmo ljudi
Boris Tadić
Novi Sad

Najnovije

13:00, Frissítve: 16:14

Biće prevremenih izbora, još se ne zna kada

Prevremeni parlamentarni izbori, povećanje penzija i plata, jeftiniji hleb – između ostalog i o tome je govorio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u sredu uveče, na konferenciji za medije koju je održao zajedno sa premijerkom Anom Brnabić.

Najčitanije

Berba lavande u punom jeku u Bačkoj Topoli

Na plantaži koju održava Dom kulture, lekovita lavanda je u punom cvatu, ljubitelji lavande su radnim danom u poslepodnevnim časovima dobrodošli u berbu, pored toga ceo jun mesec cvetanje lavande prate vašari rukotvorina i koncerti.

Sudar autobusa i automobila u Šapcu

Autobus koji je prevozio decu iz Futoga, koja su krenula na ekskurziji u Tršić, sudario se sa automobilom, rečeno je RTS-u u policiji. Kod desetoro dece i vodiča konstatovane su lakše telesne povrede u šabačkoj bolnici. Uhapšen je vozač automobila.