Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Koncerti i vatromet u Bečeju

2019-06-16
21:23
Preko vikenda je u potiskom gradu upriličena manifestacija “Bečej noću”. U petak uveče otvorena je izložba, održani su festival kratkog filma i nekoliko manjih koncerata.

U subotu uveče na glavnom trgu nastupali su poznati bendovi a ponoćni vatromet je oduševio brojnu publiku.

Mnogi su porodično posetili 3. manifestaciju “Bečej noću” na glavnom trgu Bečeja. U ponudi je bilo za svakog po nešto, jahanje konja, transilvanijski kolač, specijaliteti sa roštilja.

Velika većina posetilaca je ipak došla zbog dobre muzike, naime zabavu su obezbedili Dejan Cukić i Spori ritam bend iz Beograda, Ladanjbene 27 iz Mađarske, a nakon njih i legendarna grupa Parni valjak.

Ove godine je treći put za redom organizovana manifestacija “Bečej noću”. U petak su otvaranje izložbe, mini koncerti i festival kratkih filmova bili uvod za subotnji muzički događaj na glavnom trgu.

“Za nas je ovo veoma važno, kako obično kažem, sa ovim predstavljamo Bečej onima koji nisu odavde. Ovo pre svega znači zajednicu, prijateljstvo, ljubav koji vlada ovde u Bečeju“ rekao je Dragan Tošić gradonačelnik Bečeja.

Koncert Parnog valjka je završen ponoćnim vatrometom, a nakon čega je nastupala grupa S.A.R.S.

Bečej noću
izložba
koncert

Slične vesti

Najnovije

09:21, Frissítve: 09:30

Leti hladi, zimi greje

Traje leto, a sa njim i groznica kupovina klima uređaja. Mnogi ih kupuju ne samo da bi se rashladili, već se spremaju i za grejnu sezonu.

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.