Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Konkurs za civilne i kulturne organizacije u Kanjiži

2022.03.28
16:38
2022.03.29
16:09
Forrás
Pannon RTV
Lokalna samouprava u Kanjiži raspisala je konkurs za civilne i kulturne organizacije.

Ove godine pokušavaju da organizacije podrže sa povećanim iznosom. Zainteresovani više informacija o ovom pozivu mogu da pročitaju na internet stranici „www.kanjiza.rs”.

Anita Vereš Turu, članica Opštinskog veća zadužena za kulturu, Kanjiža: „Budžet našeg konkursa za civilne organizacije iznosi 10,6 miliona dinara, rok za podnošenje prijava je drugi april. Budžet našeg konkursa za kulturne organizacije je 2,3 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava je 18. april. Važno je naglasiti da je konkurs jednokružan, i obuhvata celokupan iznos podrške.”

konkurs
civilne organizacije
kulturni program

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.